NE JEMI HAPI YT I RRADHËS

Rreth Nesh
slider thumb

PËRKUSHTIM DHE PROFESIONALIZËM MAKSIMAL

Shërbimet Tona
slider thumb
icon

Integriteti

Integriteti në punën tonë na veçon. Ja pse qëndrojmë NJË hap përpara.

icon

Konkurenca

Të qënit "Konkurues" na bën të jemi gjithë kohën në përmirësim të vazhdueshëm.

icon

Objektivat

Vendosja e objektivave dhe arritja e tyre përbën çelsin e suksesit tonë.

icon

Ekipi

Atmosfera Rinore, diversiteti dhe idetë e reja e bëjne punen e çdo dite të jetë zbavitëse.

about thumb

Rreth Next

WE ARE YOUR NEXT STEP

Ne jemi kompania që vendos klientin të parin në gjithçka. Profesionalizmi, transparenca dhe cilësia e shërbimit që ofrojmë na dallon prej të tjerëve. "Quality over Quantity"

Lexo më shumë

Shërbimet

Mundësitë që ofrojmë për të gjithë ata që janë dhe do të bëhen pjesë e bordit tonë.

service icon

Burime të besueshme

Klientët orientohen drejt gjetjes së burimeve më të besueshëm në treg me qëllim të t'ju jepet mundësia për të marr vendimet e duhura.

service icon

Aftësitë "Problem Solving"

Ne kemi aftësinë "Problem Solving". Kjo është meritë e agjentëve tanë të cilët ofrojnë zgjidhje të problematikave të ndryshme në kohën e duhur.

service icon

Punësim

Ofrojmë Kontrata pune konform me legjislacionin Shqipëtar.

service thumb
service icon

Kushte ideale

Ofrojmë ambjente të përshtatshme dhe inovative për zhvillimin e punës.

service icon

Trajnime

Ofrojmë trajnime periodike brenda dhe jashtë vendit dhe rritje profesionale.

service icon

Puna në Grup

Një për të gjithë, të gjithë për një. Puna në skuadër na e bën bashkëpunimin të lehtë dhe zbavitës.

Na Kontaktoni

Adresa

Rruga e Kavajës, Condor Center, Kati II, Tiranë, Albania

Email

info@nextshpk.com
human_resources@nextshpk.com

Telefon

+355 69 961 0059

Bashkohu BORDIT Tonë!!!

+355 69 961 0059 cta thumb